Open PHP jobs


PHP Developer
Place: Skopje

Во Quantox ги имаме најдобрите луѓе затоа што сме посветени на вработување, развој и промовирање на разновиден талент преку нашите седум канцеларии во Србија, една во Киев и една во Скопје. Ние ги анг..

Mid PHP Developer
Place: Skopje

HILL Skopje for our client Vox Teneo, is looking for a passionate Mid PHP Developer, who would like to deploy his/her skills and creativity. ..

PHP developers wanted
Place: Skopje

About our client Internet Brands is an American new media company based in El Segundo, California, United States, that operates online media, community, and e-commerce sites in vertical markets. The c..

Backend Developer (PHP/Laravel)
Place: no information

Kомуна.дев бара бек-енд веб програмер со или без работно искуство. Од тебе, како потенцијален кандидат, очекуваме: – добро познавање на концепти од областа на програмирaње, датабази и веб технол..

PHP Developer(s)
Place: Bitola

Reality Gaming Group is a games developer and publisher that creates new gaming experiences and collectibles utilising NFTs and blockchain technology. The publishing division, Reality Studios, has dev..

Mid PHP Developer
Place: Skopje

HILL Skopje for our client Vox Teneo, is looking for a passionate Mid PHP Developer, who would like to deploy his/her skills and creativity. ..

PHP Developer for American client
Place: Skopje

About our client Internet Brands is an American new media company based in El Segundo, California, United States, that operates online media, community, and e-commerce sites in vertical markets. The c..

Senior PHP Developer for American client
Place: Skopje

About our client Internet Brands is an American new media company based in El Segundo, California, United States, that operates online media, community, and e-commerce sites in vertical markets. The c..

CakePHP Developer
Place: Macedonia

Job Description We are looking for a CakePHP Developer responsible for managing back-end services and the interchange of data between the server and the user. Your primary focus will be the develop..

Пракса REACT
Place: Skopje

Во Quantox започнуваме со програма за платена пракса за PHP и React Developers, со можност за вработување со полно работно време. Ние го цениме талентот и стимулираме постојано само-подобрување. Верув..

Пракса PHP
Place: Skopje

Во Quantox започнуваме со програма за платена пракса за PHP и React Developers, со можност за вработување со полно работно време. Ние го цениме талентот и стимулираме постојано само-подобрување. Верув..

PHP Developer
Place: Bitola

Webiart Creative Agency го проширува својот тим! Потребен ни е PHP Developer. РАБОТНИ ЗАДАЧИ: ✓ Одржување, интеграција и развој на елементи за потребите на веб-страните на Вебиарт ✓ Работа на мал..