web developer


web developer

извор: Најдиработа.мк
додадено: 02.02.2023

Компанија
ВЕБИАРТ ДООЕЛ
e-mail: нема информација
тел: нема информација

Локација
Битолски (Битола)

Огласот е затворен


Webiart Creative Agency го проширува својот тим! Потребен ни е WordPress Developer. Нашата компанија нуди: - Динамична и продуктивна работна средина - Пријатна и релаксирана атмосфера и тим составен од млади креативци - Можност за личен и професиона
Квалификации
- Познавање на WordPress (PHP, Custom Themes, WooCommerce, Payment Gateways, Advanced Custom Fields, Design)