PHP Developer


PHP Developer

извор: Најдиработа.мк
додадено: 01.06.2022

Компанија
ВЕБИАРТ ДООЕЛ
e-mail: нема информација
тел: нема информација

Локација
Битолски (Битола)

Огласот е затворен


Webiart Creative Agency го проширува својот тим! Потребен ни е PHP Developer. РАБОТНИ ЗАДАЧИ: ✓ Одржување, интеграција и развој на елементи за потребите на веб-страните на Вебиарт ✓ Работа на мали Side Projects за потребите на компанијата, како и уче
Квалификации
- Познавање на Native PHP - Познавање на JavaScript, HTML, CSS - Работа со бази на податоци MySQL - За предност ќе се смета и познавање на WordPress / WooCommerce