Пракса PHP


Пракса PHP

извор: Вработи.се
додадено: 16.07.2021

Компанија
Quantox Technology
e-mail: нема информација
тел: нема информација

Локација
Скопје (Скопје)

Огласот е затворен


Во Quantox започнуваме со програма за платена пракса за PHP и React Developers, со можност за вработување со полно работно време. Ние го цениме талентот и стимулираме постојано само-подобрување. Веруваме дека секој треба да се стреми да стане најдобрата верзија од себе. 

Бараме креативни лица со прогресивни размислувања што имаат интерес за развој на апликации со користење на PHP и React. Како практикант, ви нудиме неверојатна можност за развој низ текот на целата програма која ќе трае 3 месеци. За тоа време, ќе имате шанса да ги изградите вашите девелоперски вештини преку користење на модерни технологии и работа на иновативни проекти. По завршувањето на праксата, ќе имате можност да станете дел од тимот на Quantox со полно работно време!

Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти што имаат интерес за развој на апликации со користење на:

Backend: PHP, functional programming and OOP, HTML, JS, MySQL  Laravel, Symfony, NoSQL

 

Frontend: HTML, CSS, JS, ES6, SCSS, React, Vue.js...

 

Сите заинтересирани кандидати може да се пријават на [email protected]


Квалификации
нема информација