PHP Developer


PHP Developer

source: Најдиработа.мк
added: 07.07.2021

Company
ВЕБИАРТ ДООЕЛ
e-mail: нема информација
tel: нема информација

Location
Bitola (Bitola)

The ad is closed


Webiart Creative Agency го проширува својот тим! Потребен ни е PHP Developer. РАБОТНИ ЗАДАЧИ: ✓ Одржување, интеграција и развој на елементи за потребите на веб-страните на Вебиарт ✓ Работа на мали Side Projects за потребите на компанијата, како и уче
Qualifications
- Познавање на Native PHP - Познавање на JavaScript, HTML, CSS - Работа со бази на податоци MySQL - За предност ќе се смета и познавање на WordPress и работа со Git