Практикант


Практикант

source: Најдиработа.мк
added: 07.07.2021

Company
ВЕБИАРТ ДООЕЛ
e-mail: нема информација
tel: нема информација

Location
Bitola (Bitola)

The ad is closed


Webiart Creative Agency го проширува својот тим! Потребен ни е WordPress практикант со можност за вработување. Нашата компанија нуди: - Динамична и продуктивна работна средина - Пријатна и релаксирана атмосфера и тим составен од млади креативци - Мо
Qualifications
- Познавање на Wordpress - Познавање на HTML, CSS, JavaScript - За предност ќе се смета познавање на PHP, MySQL и работа со Git