Senior PHP Full Stack Developer


Senior PHP Full Stack Developer

извор: Ит.мк
додадено: 12.04.2022

Компанија
нема информација
e-mail: нема информација
тел: нема информација

Локација
нема информација (нема информација)

Огласот е затворен


Kомуна.дев бара искусен ПХП програмер. Потребни квалификации: – најмалку 5 години работно искуство во веб програмирање. – искуство со PHP, Laravel и MySQL – искуство со модерни JavaScript технологии (Vue.js/React/Angular) – искуство со веб апликации со голем обем на сообраќај и оптоварување – искуство со оптимизација на датабази и напреден SQL – добро познавање на […]
Квалификации
нема информација