JavaScript, PHP, Machine learning, Python


JavaScript, PHP, Machine learning, Python

source: Вработи.се
added: 07.11.2021

Company
WorkSmart
e-mail: нема информација
tel: 077-918-695

Location
Macedonia (Macedonia)

The ad is closed


Здраво,

Барам некоја личност која има познавање на следниве програмски јазици:

-PHP

-JavaScript

-Machine Learning

-Python

Може да се пријават сите заинтересирани кои имаат искуство барем со ЕДЕН од наведениве програмски јазици. На огласот може да се пријават и луѓе кои веќе имаат работа, а ова да ми биде како дополнителен приход. Доколку сте заинтересирани задолжително барајте ме на контакт телефон.


Qualifications
нема информација