Web designer


Web designer

извор: Најдиработа.мк
додадено: 18.07.2022

Компанија
Самеримпекс - Импулси
e-mail: нема информација
тел: нема информација

Локација
Скопски (Скопје)

Огласот е затворен


За наш клиент, агенција за дигитален маркетинг со седиште во Скопје, бараме WordPress developer. Компанијата има меѓународни и домашни клиенти кои им помагаат да воспостават бренд и да се позиционираат стратешки на пазарот. Ако претпочитате брзо темпо, в
Квалификации
Кандидатот што го бараме има: • Три години релевантно искуство или диплома за дизајн во креативен оддел или дизајнерска фирма. • Истакнати креативни, организациски, вештини за решавање проблеми и управување со времето. • Силно чувство за структура на мрежа и хиерархија • Одлични интерперсонални и комуникациски вештини • Работи добро со кратки рокови во тимска средина. • Можност за преземање проекти од почеток до крај со минимален надзор. • Способност да се иницираат и водат проекти за дизајн заедно со нивните сметки • Прилагодлив и брз ученик. • Способност да се преведат деловните цели во иновативни, значајни и диференцирани дигитални, интерактивни, социјални и вирусни искуства на брендот • Има познавање од front- end технологии: HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap • Секое познавање на JavaScript framework се смета за предност • Познавање на PHP програмски јазик • Искуство со SQL бази на податоци • Искуство со WordPress (CMS) • Искуство со CMS платформи • Онлајн портфолио кое покажува страст за одличен дизајн и стил, внимание на деталите