PHP Developer


PHP Developer

извор: Најдиработа.мк
додадено: 01.06.2022

Компанија
ВЕБИАРТ ДООЕЛ
e-mail: нема информација
тел: нема информација

Локација
Битолски (Битола)

Огласот е затворен


Webiart Creative Agency го проширува својот тим! Потребен ни е WordPress практикант со можност за вработување. Нашата компанија нуди: - Динамична и продуктивна работна средина - Пријатна и релаксирана атмосфера и тим составен од млади креативци - Мо
Квалификации
- Познавање на Wordpress - Познавање на WooCommerce - Познавање на HTML, CSS, JavaScript - За предност ќе се смета познавање на PHP, MySQL