PHP Developer


PHP Developer

source: Вработи.се
added: 09.09.2021

Company
Quantox Technology
e-mail: [email protected]
tel: нема информација

Location
Skopje (Skopje)

The ad is closed


Во Quantox ги имаме најдобрите луѓе затоа што сме посветени на вработување, развој и промовирање на разновиден талент преку нашите седум канцеларии во Србија, една во Киев и една во Скопје. Ние ги ангажираме најдобрите во ИТ-индустријата за да осигуриме дека нашите клиенти секогаш добиваат робусни, креативни и решенија отпорни на иднината.

Ние нудиме:

Приватно здравствено осигурување Правни совети Конвенции и конференции во и надвор од земјата Организирање состаноци во и надвор од канцеларијата Часови по англиски Платена програма за менторство Флексибилно работно време Тим билдинг активности и уште многу повеќе …

Ти ќе:

Работиш во динамично опкружување на различни проекти. Добиеш шанса да аплицираш и да научиш или да го подобриш твоето знаење за најновите веб технологии. Активно да учествуваш во процесот на донесување одлуки за време на развојот на проектот.

Ако имаш:

Најмалку 3 години професионално искуство со PHP. Владеење со SOLID принципите. Добро познавање на MySQL. Претходно искуство со Redis. Познавање на RabbitMQ. Добро разбирање на Design Patterns. Искуство со Git. Ќе се смета за предност ако сте запознаени со Laravel и Symfony framework.

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот динамичен тим, испратете ја вашата биографија на [email protected]

Само потесен избор на кандидати ќе бидат контактирани.


Qualifications
нема информација