Веб дизајнер


Веб дизајнер

source: Најдиработа.мк
added: 26.10.2021

Company
смарт сервицес лтд
e-mail: нема информација
tel: нема информација

Location
All of Macedonia (Macedonia)

Details / Apply


Имаме потреба од WordPress едитор / дизајнер. Работа од дома. За почеток ке бидете ангажирани пола работно време а доколку се вклопите во работата може да работите и полно работно време. Потребно е да имате барем 1 година искуство. Доколку сте заинтер
Qualifications
php, WordPress